Bakken met broodrestjes

© CC0 - Unsplash - Joanna Rae Lopez

Start ma 22 januari '24
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar WijKeuken - Avansa Halle-Vilvoorde vzw
Leuvensestraat 166
1800 Vilvoorde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Brood staat op de eerste plaats van meest weggegooide etenswaren. In deze workshop maak je lekkers van harde korstjes en overgebleven sneetjes. We laten ons inspireren door de oplossingen van onze grootmoeders en maken broodpudding, vlaai en wentelteefjes. Je gaat naar huis met veel inspiratie om je restjes om te toveren tot iets lekkers!

Praktisch

Heb jij nog restjes brood, breng ze dan mee.
Voorzie ook een eigen schort, snijmesje, snijplank en een keukenhanddoek.

Sessies

  • ma 22 januari '24
    14:00 - 16:00
    WijKeuken - Avansa Halle-Vilvoorde vzw - Default

Locatie(s)

  • WijKeuken - Avansa Halle-Vilvoorde vzw Leuvensestraat 166
    1800 Vilvoorde Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 5

Begeleiding

Renate Coen

Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe…
Meer over Renate Coen

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Natuurlijk Natuurlijk