Botanisch illustreren

© Mieke Fleurackers

Start woensdag 31 maart 2021
19:30 - 22:00

1 Sessie

Prijs

Standaardprijs: 7 euro
Alle tarieven

Waar Online sessie
.
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Hou je van de organische en symmetrische vormen die in de natuur opduiken? Wil je graag zelf bloemen en planten leren tekenen? Dan is deze online workshop iets voor jou! Ervaring is niet nodig. Je leert eenvoudige, gestileerde illustraties maken met potlood en fineliners. Je botanische illustraties kan je gebruiken als decoratie, voor kaartjes of bijvoorbeeld in een bullet journal.

Praktisch

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail. Voorzie zelf dit materiaal: potlood, gom, een fijn zwart stiftje en enkele witte tekenbladen. Het is ook handig als je extra botanisch materiaal zoals blaadjes, bloemen en planten bij de hand hebt.

Sessies

  • woensdag 31 maart 2021
    19:30 - 22:00
    Online sessie - Online sessies

Locatie

Online sessie .
Online Online Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    7 euro

Begeleiding

Mieke Fleurackers

Mieke Fleurackers is kunstenaar en zaakvoerster van LaboArte. Waar Labo staat voor ruimte voor experiment en Arte voor de liefde voor de kunst. Mieke wordt er blij van om volwassenen en kinderen te inspireren om hun creatieve vermogens terug te vinden en te ontwikkelen. Want ze weet hoeveel meer plezier in het leven je krijgt door creativiteit!

Meer over Mieke Fleurackers

In samenwerking met