Crisis als leermeester

© Leen Van de Sande

Wat hou je vast en wat laat je los?

Start ma 13 december '21
19:00 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 7
Alle tarieven

Waar Online sessie
.
Online Online

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

We hebben er met z’n allen al een zeer bizarre periode op zitten die ongetwijfeld een grote impact had (en nog steeds heeft) op ons dagelijks leven. Van anderhalf jaar maatregelen, veranderingen, vrijheid-en-toen-toch-weer-niet en steeds meer aanpassen aan nieuwe situaties. Wel of geen mondmaskers, wel of niet anderhalvemeteren, wie kan er nog aan uit? ;-)

Voel je je soms ontmoedigd door deze onzekere tijden die enorm veel flexibiliteit eisen? Wil je jouw mentale veerkracht boosten? Voel je de nood om weer iets te hebben om naar uit te kijken? Zou je die nood graag willen vormgeven in een concreet plan? En wil je hierin stappen zetten samen met gelijkgestemden? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!


Elisabeth Timmermans en Katrijn Kelchtermans helpen je op weg in de zoektocht naar jouw nieuwe normaal. Weg met spinsels in je hoofd en beren op de weg. Tijdens deze interactieve workshop (her)ontdek je mogelijkheden en wat er voor jou precies toe doet in het leven. Aan de hand van een werkboek maak je helder hoe je in 2022 concreet aan de slag wil met deze nieuwe inzichten. Wij kunnen niet wachten om je te mogen ont-moeten!

Praktisch

Dit is een online activiteit. Via deze link https://avansa-hallevilvoorde.be/online-deelnemen vind je alvast een handleiding met tips om in te loggen.

Sessies

 • ma 13 december '21
  19:00 - 21:00
  Online sessie - Online sessies

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  € 7
 • Sociale prijs
  € 1,4
  Je hebt een vervangingsinkomen, recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut.

Begeleiding

Elisabeth Timmermans

Dr. Elisabeth Timmermans behaalde haar doctoraat in de sociale wetenschappen aan de KU Leuven. Haar…
Meer over Elisabeth Timmermans

Katrijn Kelchtermans

Katrijn Kelchtermans is sociologe en gecertificeerd als Enneagram trainer, Appreciative Inquiry…
Meer over Katrijn Kelchtermans

In samenwerking met