Culinaire lezing over specerijen

© CC0 Unsplash - Pratiksha Mohanty

Start woensdag 09 juni 2021
20:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: 10 euro
Alle tarieven

Waar Online sessie
.
Online Online

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Van de Oudheid tot de vroegmoderne tijd hadden specerijen een onwaarschijnlijke invloed op de wereldeconomie. Ze waren niet alleen gegeerd voor hun smaak, maar ook als bewaringsmiddel en voor geneeskundige doeleinden. Tijdens deze interactieve online lezing krijg je een historisch overzicht. Onderweg kom je onder andere meer te weten over het land van Kokanje, de mouw van Hippocrates en de Manuelijnse architectuur. We prikkelen natuurlijk ook je neus en smaakpapillen met twee unieke specerijmengelingen die je ontvangt per post.

Praktisch

Dit is een online activiteit. Voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.
Bij deze activiteit hoort een proevertje ter waarde van 3 euro dat we je per post bezorgen. Vergeet dus zeker niet je postadres te vermelden.

Sessies

  • woensdag 09 juni 2021
    20:00 - 21:30
    Online sessie - Online sessies

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardprijs
    10 euro
    inclusief kruidenpakket ter waarde van 3 euro
  • Sociale prijs
    2,5 euro
    Je hebt een vervangingsinkomen, recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut. Inclusief kruidenpakket ter waarde van 3 euro

Begeleiding

Renate Coen

Renate heeft een al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe…
Meer over Renate Coen

In samenwerking met