Duurzame voeding

© CC0 - Unsplash - Adrian Infernus

Start wo 24 november '21
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 9
Alle tarieven

Waar Gemeenschapscentrum Felix Sohie
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wat betekent de term lokaal en wat is een streekproduct? Wat is een biolabel en is een vegetarische levensstijl echt veel duurzamer? Hoe zit het met seizoensgebonden als je ook in de zomer witloof kan kopen? En hoe zullen we de steeds groeiende wereldbevolking kunnen blijven voeden?

Renate Coen geeft in deze lezing antwoord op deze en tal van andere duurzame voedingsvragen. Zo krijg je als consument houvast om meer bewuste keuzes te maken bij de boer, in de winkel en in de keuken.

Praktisch

Breng je mondmasker en eigen drinkbus mee.

Sessies

  • wo 24 november '21
    19:30 - 21:30
    Gemeenschapscentrum Felix Sohie - Default

Locatie(s)

  • Gemeenschapscentrum Felix Sohie Gemeenteplein 39
    1560 Hoeilaart Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 9
  • Sociale prijs
    € 2,25
    Je hebt een vervangingsinkomen, recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut.

Begeleiding

Renate Coen

Renate heeft een al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe…
Meer over Renate Coen

In samenwerking met