Koolhydraatarm eten

© CC0 - Unsplash - Nielsen Ramon

Start donderdag 25 februari 2021
19:30 - 21:30

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: 29 euro
Alle tarieven

Waar Online sessie
.
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Koolhydraten en suikers spelen een belangrijke rol bij overgewicht en chronische welvaartsziekten zoals diabetes type 2. Koolhydraatarm eten kan helpen om een gezonde levensstijl aan te nemen, gewicht te verliezen en energie te winnen. Tijdens de eerste online sessie legt Annehieke uit wat koolhydraten zijn en hoe je je dagelijks leven gezonder kan inrichten. Je ontvangt ook haar e-boek ‘Koolhydraatarm eten’. Gewapend met praktische tips en lekkere recepten ga je gedurende vier weken zelf aan de slag. Je wordt gecoacht en kan je ervaringen delen in een Whatsappgroep. Tijdens de online slotsessie bekijken we welke veranderingen je het best liggen en hoe je ze kan volhouden.

Praktisch

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.

Sessies

 • donderdag 25 februari 2021
  19:30 - 21:30
  Online sessie - Online sessies
 • donderdag 25 maart 2021
  19:30 - 21:30
  Online sessie - Online sessies

Locatie

Online sessie .
Online Online Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  29 euro

Begeleiding

Annehieke Bryan

Voeding en beweging hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Annehieke Bryan. Ze studeerde 'Voeding en Gezondheid' aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen (NL) en werkte 15 jaar in het medisch-biologische veld. Als erkend Leefstijlcoach (in NL) zet ze haar ervaring nu in om anderen te begeleiden op weg naar een gezond en veerkrachtig leven. Aandachtspunten zijn voeding, beweging, ontspanning, slaap en duurzame gedragsverandering. Ze begeleidt klanten, ook online, en geeft workshops voor organisaties en bedrijven. (www.go4vitality.com)

Meer over Annehieke Bryan

In samenwerking met

 • Gemeenschapscentrum de oude pastorie

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Me/We-time