Mandala tekenen met dot art

© DotsbySam

Start zondag 21 maart 2021
10:00 - 12:30

1 Sessie

Prijs

Standaardprijs: 27 euro
Alle tarieven

Waar Online sessie
.
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Een mandala is een geometrisch patroon, meestal rond met symmetrische elementen. In deze online workshop experimenteren we met effect liners en de dot techniek om zelf een mandala te vormen. Je bouwt je ontwerp op uit stippen die je zorgvuldig en één voor één plaatst op een cover van een schriftje. De aangeleerde techniek kan je later ook toepassen op allerlei andere objecten.

Praktisch

Dit is een online activiteit. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail. Voorzie zelf volgend materiaal: potlood en gom, Lat en passer, kladpapier, wattenstokjes (oorstokjes) en eventueel andere stokjes om puntjes te zetten. Een oude krant om je werktafel te beschermen.

Sessies

 • zondag 21 maart 2021
  10:00 - 12:30
  Online sessie - Online sessies

Locatie

Online sessie .
Online Online Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  27 euro
  Inclusief materiaal: set van 5 effect liners en 1 mini boekje. Je ontvangt dit materiaal vooraf van ons via een postpakketje.
 • Reductieprijs
  7 euro
  zonder materiaal

Begeleiding

Mieke Fleurackers

Mieke Fleurackers is kunstenaar en zaakvoerster van LaboArte. Waar Labo staat voor ruimte voor experiment en Arte voor de liefde voor de kunst. Mieke wordt er blij van om volwassenen en kinderen te inspireren om hun creatieve vermogens terug te vinden en te ontwikkelen. Want ze weet hoeveel meer plezier in het leven je krijgt door creativiteit!

Meer over Mieke Fleurackers

In samenwerking met