Van molen naar bakoven

© Tine Van Wambeke

Start zo 19 juni '22
10:00 - 15:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Watermolen van Sint-Gertrudis-Pede
Lostraat 84
1703 Schepdaal

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Dol op versgebakken brood en gefascineerd door molens? Tijdens deze workshop maak je kennis met het volledige productieproces van ambachtelijk brood.

Molenaar Jan Delcour geeft je een rondleiding in en rond de Pedemolen en laat je kennismaken met de eeuwenoude technologie van de watermolen. Samen met bakker Tom De Vuyst ga je aan de slag om zelf je broodje te bakken in de bakoven.

Praktisch

Breng je lunch en een keukenshort mee.

Sessies

  • zo 19 juni '22
    10:00 - 15:00
    Watermolen van Sint-Gertrudis-Pede - Default

Locatie(s)

  • Watermolen van Sint-Gertrudis-Pede Lostraat 84
    1703 Schepdaal Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 5
  • Sociale prijs
    € 1
    Je hebt een vervangingsinkomen, recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut.

Begeleiding

Tom De Vuyst

Tom De Vuyst is molenaar op de Pedemolen en professioneel bakker. Heeft een bakkerij waar hij…
Meer over Tom De Vuyst

Jan Delcour

Jan Delcour is sinds de jaren 90 van vorige eeuw actief op de watermolen van Sint-Gertrudis-Pede.…
Meer over Jan Delcour

In samenwerking met

  • Watermolen van Sint-Gertrudis-Pede

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Bakovens