Van pickles tot zuurkool

© CC0 - Unsplash - Sigmund

Start ma 5 februari '24
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 20
Alle tarieven

Waar Cultuurcentrum De Factorij
Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je kan voor deze activiteit niet meer inschrijven. Bekijk hier een aantal alternatieven.

Heel wat eten en eetbaars belandt nog steeds in onze vuilnisbak. In deze kookworkshop verkennen we samen verschillende technieken om voeding langer te bewaren. We gaan aan de slag met verrassende recepten en maken ook tijd om te proeven.

De winter biedt heel wat mogelijkheden om te conserveren. In deze workshop fermenteren we koolsoorten en maken we pickles met seizoensgebonden producten. Je ontdekt hoe je fermentatietechnieken en zuren kan gebruiken om voeding langer te bewaren.

Praktisch

Breng een schort, snijmesje, snijplank, keukenhanddoek en grote bokalen met deksel of weckpotten (75 cl)mee.

Sessies

  • ma 5 februari '24
    19:30 - 21:30
    Cultuurcentrum De Factorij - Default

Locatie(s)

  • Cultuurcentrum De Factorij Willem Lambertstraat 10
    1930 Zaventem Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 20
  • Sociale prijs
    € 4
    Je hebt een invaliditeitsuitkering of recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut

Begeleiding

Renate Coen

Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe…
Meer over Renate Coen

In samenwerking met