Smart Café

Ontdek nieuwe media en technologie in het Smart Café Online

Hoe haal je het beste uit nieuwe media en technologie in het dagelijks leven? Op die vraag zoeken we de komende maanden een antwoord tijdens het Smart Café Online in samenwerking met de Regiobib Pajottenland en Zennevallei.

SMART CAFE ONLINE 2021 web

Naast de gewone Smart Cafés, waar de focus ligt op het leren werken met smartphone en tablet, bieden we vanaf oktober ook elke maand een interactieve online sessie aan. Een centrale gast gaat daarin telkens dieper in op 1 thema en geeft antwoord op de vragen van de deelnemers.

Zo komt Patrick Duynslaegher vertellen over de impact van streaming op de tv- en filmwereld. Professor Elisabeth Timmermans werkt dan weer een aantal hardnekkige mythes weg over online dating en podcastmaakster Sara Logghe deelt haar tips voor luisterplezier op jouw maat.

Tijdens het eerste Smart Café Online op woensdag 6 oktober staan wearables centraal. Technologieliefhebber en sportfanaat Dirk Nys legt uit hoe je die slimme apparaatjes kan inzetten om sportiever, productiever en gezonder te leven.

Ontdek hieronder het volledige programma van het Smart Café online, maak kennis met de centrale gasten en schrijf je snel in voor een van de sessies!

Deze experten zijn de komende maanden te gast:

Elisabeth Timmermans

Meer info

Sara Logghe

Meer info
Datum bericht ma 27 september '21