Voeding langer bewaren

© CC0 - Unsplash - Martin Lostak

Start ma 6 oktober '25
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 18
Alle tarieven

Waar Cultuurcentrum 't Vondel vzw
J. Possozplein 40
1500 Halle

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Tijdens de zomer en de herfst worden heel wat lekkere en verse producten geoogst. Het is fijn als je daar ook in de winter van kan genieten. In deze sessie ontdek je verschillende technieken om voeding te bewaren. Je gaat onder begeleiding aan de slag met confituur, chutney, olie en azijn. En thuis kun je de aangeleerde technieken gewoon verder toepassen.


In samenwerking met Intradura, in het kader van de campagne tegen voedselverlies 2025: “Eten verspillen? Da's niet wat we willen!”

Praktisch

Breng volgende materialen mee: schort, snijmesje, snijplank, keukenhanddoek, 4 glazen bokalen met een deksel (zoals een confituurpot).

Sessies

  • ma 6 oktober '25
    19:30 - 21:30
    Cultuurcentrum 't Vondel vzw - Default

Locatie(s)

  • Cultuurcentrum 't Vondel vzw J. Possozplein 40
    1500 Halle Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 18
  • Kom!Pas Halle
    € 3,6
    Gelieve Kom!Pas nummer in te vullen in het veld Opmerkingen

Begeleiding

Renate Coen

Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe…
Meer over Renate Coen

In samenwerking met