Confituren en borduren

© Mihai Neag

Start ma 3 november '25
19:30 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 35
Alle tarieven

Waar Gemeenschapscentrum Felix Sohie
Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Hou je van koken én creatief bezig zijn? In deze workshop maak je heerlijke siropen en confituren met seizoensfruit, die je nadien versiert met een handgemaakt borduurwerk. Een cadeautje dat even mooi als lekker is!

We werken met seizoensgebonden ingrediënten en geven tips om smaken te combineren en je creaties langer te bewaren. In de eerste sessie maken we de siroop of confituur. In de tweede sessie borduur je een etiket of versiering voor je potjes, helemaal in jouw stijl.

Je gaat naar huis met unieke geschenkjes: perfect om weg te geven of stiekem zelf van te genieten.

Inschrijven voor deze activiteit kan vanaf 14 juni.

Praktisch

Voorzie voor de eerste sessie een eigen schort, snijmesje, snijplank en keukenhanddoek. We maken 3 soorten confituur en je voorziet zelf 3 bokaaltjes met een inhoud van 2 à 3 dl. Enkel als ze goed gevuld zijn, blijft de confituur lang houdbaar. Zorg er dus voor dat ze niet groter zijn.

Sessies

  • ma 3 november '25
    19:30 - 22:00
    Gemeenschapscentrum Felix Sohie - Default
  • ma 17 november '25
    19:30 - 22:00
    Gemeenschapscentrum Felix Sohie - Default

Locatie(s)

  • Gemeenschapscentrum Felix Sohie Gemeenteplein 39
    1560 Hoeilaart Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 35
  • Sociale prijs
    € 7
    Je hebt een invaliditeitsuitkering of recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut

Begeleiding

Renate Coen

Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe…
Meer over Renate Coen

Maaike Van Den Abbeele

Maaike studeerde mode aan het KASK in Gent en specialiseerde zich in borduren. Ze is sinds haar…
Meer over Maaike Van Den Abbeele

In samenwerking met