Vrijwilligers

Bij Avansa Halle-Vilvoorde zet een divers team van enthousiaste vrijwilligers zich in om verschillende activiteiten en projecten te doen slagen. Samen met hen gaan we naar beter.

Vrijwilligers maken op verschillende manieren het verschil:

  • Ze delen hun mediawijze kennis tijdens Smart Cafés.
  • Ze koken mee in de WijKeuken of helpen bij het opstellen van de Kastrol.
  • Ze helpen nieuwkomers om Nederlands te oefenen bij Café Combinne.
  • Ze vertellen hun verhaal in de Levende Bibliotheek.
  • Ze helpen bij tal van activiteiten: ze nemen praktische taken op of verwelkomen deelnemers.
  • Ze geven mee richting aan onze organisatie in onze raad van bestuur.
  • ...
Vrijwilligers1

Waarom vrijwilligen bij Avansa Halle-Vilvoorde?

1. Je gaat aan de slag met jouw talent

We zorgen er voor dat je dingen kunt doen waar je energie en plezier uit haalt. Door je passie en talent te delen met anderen, kan je ook zelf groeien.

2. Je maakt een verschil in jouw buurt

Samen met jou streven we naar een duurzame, inclusieve en solidaire regio waar plaats is voor iedereen. We geloven dat het beter leven is in een buurt waar mensen elkaar kennen en ontmoeten. Om zoveel mogelijk mensen fijne leer- en ontmoetingskansen te geven, is alle hulp welkom. Als vrijwilliger maak je op een unieke manier de verbinding tussen mensen die elkaar voorheen nog niet kenden. Een kleine daad voor een wereld van verschil.

3. Je bent deel van een team

Je maakt bij Avansa Halle-Vilvoorde deel uit van een enthousiast team. Samen met met jou gaan we naar beter. We waarderen je vrijwillige inzet en luisteren naar je mening.

Nog niet overtuigd? Je hoeft ons niet op ons woord geloven: ontdek onderaan deze pagina wat onze vrijwilligers zélf te vertellen hebben over hun ervaringen.

Grenzeloos2022 4

Zin gekregen om mee te doen?
Geef ons dan snel een seintje!

  • Vertel ons op welke manier je graag wil helpen.
  • We zetten met plezier koffie klaar en bekijken tijdens een kennismakingsgesprek hoe je jouw talenten best kan inzetten!
Mediawijs blog 3

Deel je mediawijze kennis

De maatschappij digitaliseert razend snel. Daardoor vallen ook heel wat mensen uit de boot. In onze Smart Cafés proberen we iedereen digitale basisvaardigheden aan te leren. Wil je mee helpen? Geef ons dan een seintje!

Benieuwd naar de ervaringen van onze vrijwilligers? Ontdek ze hier: