Confituren en borduren

© Mihai Neag

Start wo 17 juni '26
19:30 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 35
Alle tarieven

Waar Dominicanessenklooster
Heilige Geeststraat 24
1540 Herne

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Hou je van koken én creatief bezig zijn? In deze workshop maak je heerlijke siropen en confituren met seizoensfruit, die je nadien versiert met een handgemaakt borduurwerk. Een cadeautje dat even mooi als lekker is!

We werken met seizoensgebonden ingrediënten en geven tips om smaken te combineren en je creaties langer te bewaren. In de eerste sessie maken we de siroop of confituur. In de tweede sessie borduur je een etiket of versiering voor je potjes, helemaal in jouw stijl.

Je gaat naar huis met unieke geschenkjes: perfect om weg te geven of stiekem zelf van te genieten.

Praktisch

Voorzie voor de eerste sessie een eigen schort, snijmesje, snijplank en keukenhanddoek. We maken 3 soorten confituur en je voorziet zelf 3 bokaaltjes met een inhoud van 2 à 3 dl. Enkel als ze goed gevuld zijn, blijft de confituur lang houdbaar. Zorg er dus voor dat ze niet groter zijn.

Het Dominicanessenklooster ligt op de grens van Herne en Edingen. Als je een GPS gebruikt, kies je als bestemming voor 'Heilige Geeststraat 24, Edingen' of 'kruispunt Grotestraat en Groenstraat'.

Sessies

  • wo 17 juni '26
    19:30 - 22:00
    Dominicanessenklooster - Default
  • wo 24 juni '26
    19:30 - 22:00
    Dominicanessenklooster - Default

Locatie(s)

  • Dominicanessenklooster Heilige Geeststraat 24
    1540 Herne Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 35
  • Sociale prijs
    € 7
    Je hebt een invaliditeitsuitkering of recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut

Begeleiding

Renate Coen

Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe…
Meer over Renate Coen

Maaike Van Den Abbeele

Maaike studeerde mode aan het KASK in Gent en specialiseerde zich in borduren. Ze is sinds haar…
Meer over Maaike Van Den Abbeele

In samenwerking met