Koken met restjes

© CC0 - Unsplash - Max Delsid

Start wo 22 oktober '25
19:30 - 22:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 28
Alle tarieven

Waar Gemeenschapscentrum De Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Heb je regelmatig restjes in je koeklast liggen? Tijdens deze verrassende workshop leer je hoe je die eenvoudig kunt omtoveren tot nieuwe, smaakvolle gerechten. Je ontdekt hoe je verschillende ingrediënten optimaal benut, inclusief delen die je misschien normaal niet gebruikt, zoals aardappelschillen, wortelloof of de stronk van broccoli. Met praktische tips en creatieve recepten haal je meer uit wat je al in huis hebt!


In samenwerking met Intradura, in het kader van de campagne tegen voedselverlies 2025: “Eten verspillen? Da's niet wat we willen!”

Praktisch

Voorzie een eigen schort, snijmesje, snijplank en keukenhanddoek. Heb je zelf nog restjes? Breng ze mee om mee te koken!

Sessies

  • wo 22 oktober '25
    19:30 - 22:30
    Gemeenschapscentrum De Zandloper - Default

Locatie(s)

  • Gemeenschapscentrum De Zandloper Kaasmarkt 75
    1780 Wemmel Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 28
    (volledige maaltijd inbegrepen)
  • Sociale prijs
    € 5,6
    Je hebt een invaliditeitsuitkering of recht op verhoogde tegemoetkoming/omniostatuut

Begeleiding

Renate Coen

Renate heeft al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe…
Meer over Renate Coen

In samenwerking met