Koken met restjes

© CC0 - Unsplash - Max Delsid

Start wo 23 november '22
14:00 - 17:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar WijKeuken - Avansa Halle-Vilvoorde vzw
Leuvensestraat 166
1800 Vilvoorde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Koken met overschotjes is leuk, leerrijk, goedkoop en ecologisch! Renate deelt praktische tips en inspirerende recepten voor lekkere maaltijden met restjes brood, aardappelen en groenten.

Praktisch

Heb jij nog restjes brood of iets in je voorraadkast staan dat je niet gebruikt, breng het mee. Voorzie ook een eigen schort, snijmesje, snijplank en keukenhanddoek.

Sessies

  • wo 23 november '22
    14:00 - 17:00
    WijKeuken - Avansa Halle-Vilvoorde vzw - Default

Locatie(s)

  • WijKeuken - Avansa Halle-Vilvoorde vzw Leuvensestraat 166
    1800 Vilvoorde Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 5

Begeleiding

Renate Coen

Renate heeft een al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe…
Meer over Renate Coen

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Natuurlijk Natuurlijk