5 redenen waarom je Grenzeloos niet mag missen

Op zondag 12 november kan je in CC 't Vondel in Halle grenzeloos komen genieten, dansen, proeven en ontmoeten. We geven je vijf redenen waarom je de tweede editie van Grenzeloos absoluut niet mag missen:

Grenzeloos2022 4
 • 1. Verrassende ontmoetingen
  Grenzeloos
  is dé plek bij uitstek om nieuwe dingen en mensen te leren kennen. 'Het is een heel kleurrijk evenement en dat maakt het zo leuk. Je kan van elke andere cultuur wel iets leren. Of het nu om een dans, creatieve techniek of muziek gaat', vertelde Bharathi Priya Dharshini Senthil na de editie van vorig jaar.
 • 2. Geniet van lekker eten
  Kom smullen van een heerlijke maaltijd verzorgd door een Nepalese chef. Hij laat je proeven van de traditionele gerechten pakora, pulao, rajma en een lekkere curry. Reserveer wel tijdig je plaats aan tafel!
Grenzeloos banner blog
 • 3. Dansen, dansen, dansen!
  Muziek en dans staan centraal op Grenzeloos. Ontdek de traditionele Marokkaanse muziekstijl Dakka Marrakchia. Doe mee aan de workshop Nepalese volksdans of ontdek buikdansen met Orienthalle. Geen dansbenen? Helemaal ok: je kan ook gewoon genieten van de muziek en de moves van de artiesten.
 • 4. Laat je creativiteit de vrije loop
  Met workshops origami, dotpainting, shibori stofverven, decoratie uit zoutdeeg en hoeden en verhalen van over de hele wereld is er voor elke creatieve ziel iets leuks om te proberen. Ook speelvogels zijn welkom: we brengen bordspellen van over de hele wereld mee en er is een schaakwedstrijd.
Grenzeloos banner blog2
 • 5. Ontdek unieke tentoonstellingen & traditionele kledij
  Halle heeft een carnavalstraditie, maar ook in Oruro in Bolivia vieren ze carnaval. Kom de traditionele Zuid-Amerikaanse carnavalskostuums ontdekken en verken ook de tentoonstelling met werken van de studenten van de kunstacademie Halle. Zij gingen aan de slag met '20 jaar in beweging', het thema van November Wereldmaand in Halle.
Grenzeloos2022 1

Kom mee genieten, dansen, proeven en ontmoeten op Grenzeloos

 • Zondag 12 november
 • 12:00 - 18:00 uur
 • CC 't Vondel - Halle
Datum bericht ma 23 oktober '23