De Digidokter helpt je met digitale problemen

Heb je vragen over het gebruik van je computer, tablet of smartphone? Over het zoeken op internet of het installeren van apps? Onze Digidokters staan steeds klaar om je te helpen!

Digidokter sylf web

De Digidokter opent elke week zijn praktijk in een andere bibliotheek en op een ander tijdstip. Hij is telkens twee uur lang doorlopend beschikbaar. Je kan langskomen met je eigen smartphone, tablet of laptop en je vragen stellen. Het is helemaal gratis en je hoeft geen afspraak te maken.

Jason Blomme van de bibliotheek van Ternat en Digidokter Niels Hemmeryckx werden recent opgebeld door RadioRand om het concept voor te stellen. Beluister hieronder het fragment:

Deze week vind je de Digidokter nog in Affligem en in Halle. In die laatste gemeente blijft hij ook tijdens de zomervakantie actief. Vanaf september kan je langskomen in onder andere Wemmel, Dilbeek, Beersel, Zemst, Halle en Ternat.

Alle praktische informatie over de Digidokters in het najaar vind je binnenkort op onze website. Hieronder kan je de voorlopige kalender bekijken. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Ingeweb2

Deel je mediawijze kennis

De maatschappij digitaliseert razend snel. Daardoor vallen ook heel wat mensen uit de boot. Via onze Smart Cafés en Digidokters proberen we iedereen digitale basisvaardigheden aan te leren. Wil je mee helpen? Geef ons dan een seintje!

Datum bericht ma 20 juni '22