De Digidokter is er ook in de zomervakantie

Heb je vragen over het gebruik van je computer, tablet of smartphone? Dan helpen de Digidokters je ook in juli en augustus met veel plezier verder. Je bent welkom in de bibliotheken van Grimbergen, Ternat en Halle. Vanaf september vind je de Digidokter in 12 gemeenten en is ook het Smart Café er opnieuw.

Digidokter NJ23 web

De Digidokter is gratis en je hoeft geen afspraak te maken. Je brengt je computer, tablet of smartphone mee en stelt je vraag. Van zoeken op internet over het installeren van apps tot werken met de online catalogus van de bibliotheek. Het maakt niet uit of het over hardware of software gaat: de Digidokter staat klaar om je te helpen.

In juli en augustus zijn de Digidokters er in de bibliotheken van Grimbergen, Ternat en Halle.

Vanaf september vind je ze ook in 9 andere gemeenten en keert ook het Smart Café terug op 23 verschillende plaatsen.

Bannerdigidokter
Smartcafe NJ23 web

Leer beter werken met je smartphone of tablet in het Smart Café

In het Smart Café ontdek je samen met anderen de mogelijkheden van je apparaat. Je leert er beter mee werken en wisselt ervaringen uit. Het Smart Café vind je dit najaar in 23 gemeenten in onze regio.

Smartcafe web

Zoek je een cursus voor beginners?

Onze driedelige reeksen 'Leer werken met je smartphone of tablet' zijn ideaal voor beginners. Stap voor stap ontdek je hoe je toestel werkt. Je leert de instellingen en basisfuncties van je toestel kennen. Elke sessie sluiten we af met een uitgebreide vragenronde.

Datum bericht do 6 juli '23