Drie blikvangers op Me/We-time 2022

Eind januari staat in Halle de vierde editie van Me/We-time op het programma. Cultuurcentrum ’t Vondel wordt drie dagen lang de plek voor workshops, lezingen en voorstellingen waar je meer energie en geluk uit kan halen. Educatief medewerker Erik Van Vaerenbergh stelde mee het programma samen en selecteert drie blikvangers:

Mewe2022
  1. Ontdek jezelf met het Enneagram
    'Een eyeopener. Het bepalen van je enneagram-type is een leuke en vrij simpele manier om jezelf te doorgronden. Ik weet nu beter wat mijn valkuilen zijn en hoe ik deze kan voorkomen, en nog beter: ik weet wat mijn talenten zijn en wat anderen in mij waarderen. Ben je ook nieuwsgierig naar wie je bent en hoe je overkomt, en wil je ook weten hoe je het beste uit jezelf haalt? Niet aarzelen.'
  2. Mannen en martial arts
    'Vaak vinden mannen activiteiten rond ‘persoonlijke groei’ een soft gedoe waar men alleen maar praat. Bij deze kennismakingssessie wordt de mannelijke energie aangesproken en kom je in actie! Toegegeven: op het eind is er even tijd om gevoelens, inzichten en ervaringen te delen met elkaar.'
  3. Kundalini yoga
    'Niet voor watjes. Dit is een heel krachtige vorm van yoga. Het bijzondere is dat je het effect ervan direct kan voelen. Na afloop zal je de vrijgekomen energie nog lang door je lichaam voelen stromen.
Mewe WEB

Me/We-time 2022
21, 22 en 23 januari
CC ’t Vondel - Halle

Bekijk het volledige programma met meer dan 20 activiteiten & schrijf je in via mewetime.be

Datum bericht ma 20 december '21