Grenzeloos krijgt een vervolg

Ben je benieuwd naar verschillende culturen en ontmoet je graag nieuwe mensen? Omcirkel dan alvast zondag 12 november in je agenda. Tijdens de tweede editie van Grenzeloos in CC 't Vondel in Halle verrassen we je opnieuw met muziek, dans, creatieve workshops en lekker eten uit alle windstreken.

Grenzeloos bharathi

In 2022 stonden Cambodjaanse en Arabische dansers op het podium van Grenzeloos en kon je onder andere proeven van een Palestijnse maaltijd. Voor het programma van de tweede editie gaan we de komende maanden aan de slag met verschillende mensen uit Halle.

Bharathi Priya Dharshini Senthil kijkt er alvast heel erg naar uit. Zij verhuisde in 2018 van India naar Halle. Vorig jaar kwam ze op Grenzeloos hennatekeningen maken en op 12 november zal ze er zeker opnieuw bij zijn:

'Ik was heel trots om mijn talent met anderen te kunnen delen. Ik kreeg veel fijne reacties. Grenzeloos is een heel kleurrijk evenement en dat maakt het zo leuk. Je kan van elke andere cultuur wel iets leren. Of het nu om een dans, creatieve techniek of muziek gaat. Mijn kinderen maakten vorig jaar bijvoorbeeld een mooi kunstwerk tijdens een van de andere creatieve workshops op Grenzeloos. Het hangt nu nog steeds als herinnering aan onze muur.'

Grenzeloos2022 4

Wil je Grenzeloos helpen groeien?

Geef ons dan een seintje.
Iedereen is welkom om mee een succes te maken van dit evenement. We willen zo veel mogelijk verschillende culturen samenbrengen. We bekijken graag hoe we jouw talenten kunnen inzetten.

Datum bericht di 28 maart '23