Kom Nederlands oefenen bij Conversatie in de keuken

Leer je Nederlands en wil je graag oefenen? Hou je van koken? Dan is Conversatie in de Keuken iets voor jou. Het is een leuke nieuwe oefenkans Nederlands in Meise en in Jezus-Eik.

Conversatieindekeuken

Tijdens Conversatie in de keuken bespreken we recepten en maken we samen lekkere gerechten. Je leert nieuwe woorden en smaken kennen. En je ontmoet mensen uit je buurt.

In Meise is Conversatie in de keuken er om de twee weken in het administratief centrum. In Jezus-Eik ben je elke maand welkom in GC de Bosuil.

'Mijn leerkracht Nederlands had me deze activiteit aangeraden', vertelt Grace. Zij kwam mee koken in Meise. 'Ik werd vriendelijk ontvangen door de begeleiders. Ik voelde me meteen op mijn gemak en het was heel gezellig. Ik heb veel nieuwe woorden geleerd en mijn angst om te praten een beetje overwonnen.'

'Ik zou iedereen die Nederlands leert aanraden om ook eens mee te doen. Je wordt hier echt aangemoedigd om te spreken en je hoeft niet bang te zijn om fouten te maken.'

Conversatieindekeuken2

Conversatie in de keuken in Meise

Om de twee weken ben je welkom in het administratief centrum in Meise. We bespreken een recept en maken samen een lekker gerecht.

Conversatieindekeuken4

Conversatie in de keuken in Jezus-Eik

Eén keer per maand in GC de Bosuil in Jezus-Eik. We maken een voorgerecht of soep, een hoofdgerecht en een dessert.

Datum bericht di 26 maart '24