Laat je creativiteit los tijdens Westrand verbeeldt

Hou je van tekenen en andere creatieve activiteiten? Dan wordt zaterdag 4 mei een topdag voor jou. Tijdens 'Westrand verbeeldt' kan je in Dilbeek experimenteren met allerlei verschillende technieken en materialen.

20240326 Themabeeld Westrand Verbeeldt

'Westrand verbeeldt' brengt een hele reeks workshops en initiaties samen op een feestelijke creatieve dag. Iedereen is welkom en voorkennis is niet nodig.

Leer tekenen op porselein, probeer borduren op postkaarten, experimenteer met de druktechniek monotype of ga aan de slag met de vloeibare aquarelverf ecoline

Je kan ook aansluiten bij verschillende doorloopateliers. Doe mee met raamtekenen of werk aan een gezamenlijk textielkunstwerk met tuften en naaien.

Tijdens ‘blind’ modeltekenen leer je aandachtig kijken en luisteren. Of laat je inspireren door de motieven van de jaren 70' in het atelier schilderen op keramiek.

In de Portrettenfabriek maakt een kunstenaarsduo een uniek portet van jou. Urban sketchers leggen de opmerkelijke architectuur van het cultuurcentrum vast.

Het volledige programma vind je op de website van Cultuurcenrum Westrand. De doorlopende activiteiten zijn gratis. Voor 4 workshops is vooraf inschrijven nodig:

Datum bericht do 28 maart '24