Ontdek het programma van Me/We-time 2022

Het volledige programma voor de vierde editie van Me/We-time is bekend en ook de inschrijvingen zijn gestart.

Mewe2022

De vierde editie van Me/We-time in Halle vindt plaats op 21, 22 en 23 januari 2022. Samen met CC 't Vondel, Huis van de Mens en de stad Halle stelden we opnieuw een gevarieerd programma samen met activiteiten waar je meer energie of geluk uit kan halen. Want Me/We-time is nu meer dan ooit een noodzaak.

Maak tijdens het driedaagse evenement kennis met de Chinese theeceremonie, probeer Kundalini yoga en Qi Gong of laat een kleurenanalyse uitvoeren.

Ish Aït Hamou komt langs voor een gesprek over zijn nieuwste boek 'Het moois dat we delen'. Ilse Verbinnen laat je het enneagram ontdekken en Gert Daniels leert je tot rust komen via martial arts.

Ontdek het volledige programma van Me/We-time 2022 en schrijf je in via www.mewetime.be

Ook dit jaar maken we trouwens nog plaats voor Me/We-time:

Datum bericht di 29 juni '21