Smart Café

Smart Café is terug in 11 gemeenten

In 2022 keert ons Smart Café terug in 11 verschillende gemeenten. Met onderhoudstips en aanmelden bij de online overheid staan er ook enkele nieuwe onderwerpen op het programma. 

Smart Cafeweb

In het Smart Café ga je aan de slag met je tablet of smartphone. Het is geen cursus, maar een gezellig en leerrijk moment. Je ontdekt samen met anderen de uitgebreide mogelijkheden van je toestel en wisselt ervaringen uit. Tijdens elke sessie staat een bepaald onderwerp centraal. Van basisinstellingen over foto’s maken tot online betalen. Onze ervaren begeleiders en vrijwilligers geven uitleg en staan klaar om te antwoorden op je vragen.

Er is altijd een Smart Café in de buurt: de komende maanden vind je ons in 10 verschillende gemeenten in Halle-Vilvoorde. Klik hieronder op een gemeentenaam om de datums en onderwerpen van de verschillende sessies te ontdekken of bekijk hier de volledige kalender met alle Smart Cafés.

Smartphone Tablet CC0 Unsplash

Basiscursussen smartphone en tablet

In 2022 bieden we ook enkele driedelige basiscursussen aan. Stap voor stap ontdek je hoe je toestel werkt. Je leert de instellingen en basisfuncties van je apparaat kennen. Elke sessie sluiten we af met een uitgebreide vragenronde.

SMART CAFE ONLINE 2021 web

Smart Café Online

Hoe haal je het beste uit nieuwe technologie en media in het dagelijks leven? Op die vraag zoeken we een antwoord tijdens het Smart Café Online. Een centrale gast deelt tijdens een korte online sessie telkens zijn of haar ervaring over een onderwerp en geeft antwoord op je vragen.

Datum bericht ma 20 december '21