Van Archeduc naar Avansa

Met trots stellen we onze nieuwe naam voor!

Bijna 18 jaar geleden richtten we Archeduc op. Sindsdien brengen we de inwoners van Halle-Vilvoorde samen in activiteiten en projecten die hen sterker en beter maken in wat ze zelf deugddoend of belangrijk vinden.

Nu we volwassen worden, bundelen we de krachten met onze 12 collega-organisaties en varen we verder onder één nieuwe vlag: Avansa. Samen naar beter.

We blijven met verschillende mensen en organisaties samenwerken en zorgen zo voor unieke leer- en ontmoetingsmomenten voor alle Halle-Vilvoordenaren. We verlaten de begane paden en dagen onze partners uit dit ook te doen.

Nog meer dan vroeger nodigen we mensen met een andere thuistaal dan het Nederlands en mensen in armoede uitdrukkelijk uit om mee onze koers te bepalen. Want we willen er echt zijn voor iedereen die hier leeft.

Ons nieuwe motto vuurt ons team, onze vrijwilligers en hopelijk ook de Halle-Vilvoordenaren aan om vuurtjes te stoken onder de vele positieve initiatieven en krachten die deze regio rijk is.

Via workshops, lerende netwerken en projecten werken we de komende jaren samen verder aan het democratische, duurzame, inclusieve en solidaire karakter van onze regio.

We staan te popelen om jullie opnieuw live te ontmoeten van zodra het weer kan en mag. Intussen blijven we in contact via onze online activiteiten.

Hopelijk tot binnenkort!

Mail Avansa web2

Blijf op de hoogte!

Als eerste nieuws ontvangen over onze activiteiten en projecten?

Datum bericht do 11 februari '21