WijKeuken

Zomerse kookworkshops in de WijKeuken

Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus kan je in de WijKeuken deelnemen aan vier zomerse kooksworkshops. Leer zelf pasta, ijs of confituur maken en geniet samen met de andere deelnemers van een heerlijke maaltijd!

Wijkeuken blog

Gek op pasta? Mis de workshop pasta en ijs maken dan niet. Jenny deelt op 7 juli haar recept voor een heerlijke tagliatelle en leert je als dessert ook roomijs maken.

Op 14 juli deelt Esther met plezier de kennis die ze opbouwde in haar zoektocht naar lekker eten zonder gluten of lactose. Je leert in een mum van tijd verrassende gerechten maken.

In de zomer valt er veel fruit te oogsten en daar gaan we mee aan de slag op 28 juli. Greta legt uit hoe je heerlijke confituur maakt met tot dertig procent minder suiker.

De vakantieperiode sluiten we af op 25 augustus samen met Séline. Zij toont dat gezond eten helemaal niet moeilijk is en deelt haar tips. Samen maken we een gezonde en lekker lunch.

Vanaf 1 september is de WijKeuken opnieuw elke donderdag en vrijdag open. In de voormiddag kan je dan telkens mee komen koken. Om 12:30 uur serveren we een lekker 3-gangenmenu. Ook als je niet gekookt hebt, kan je mee aanschuiven aan de lange tafel.

Reserveer hier nu al je plaatsje aan onze lange tafel!

Schrijf je in voor de zomerworkshops:

De kalender van de WijKeuken in september:

Datum bericht wo 29 juni '22