Aanbod diversiteit

De diversiteit in onze regio biedt heel veel kansen. En Avansa Halle-Vilvoorde wil er ook echt zijn voor alle inwoners van ons superdivers werkgebied. Dat is een hele uitdaging. Om die beter aan te kunnen gaan bieden we al onze medewerkers regelmatig inspirerende activiteiten en opleidingen aan.

Banner1

Dit voorjaar gaan we zo twee keer op pad:

  • Op 25 maart brengen we een bezoek aan de Ahmadiyyamoskee in Ukkel. Je maakt er kennis met de moslimgemeenschap, krijgt een rondleiding in de moskee en kan mee aanschuiven voor een gezellige iftarmaaltijd.
  • Op 2 juni trekken we naar het Red Star Line Museum. Je ontdekt er alles over de droom van talloze migranten die vanuit Antwerpen de oversteek maakten naar Amerika. En we bekijken wat die geschiedenis vandaag betekent. Want migratie en menselijke mobiliteit zijn van alle tijden.

Als medewerker van Avansa kan je helemaal gratis deelnemen aan deze interessante activiteiten. Breng ook gerust je partner of iemand anders mee en maak er een gezellige uitstap van.

Klik hieronder op de activiteiten voor alle praktische informatie. Gratis inschrijven doe je door ons een seintje te geven:

We kijken er naar uit om samen op pad te gaan!

Grensweb

Wil je meer inspiratie?

Meld je dan alvast aan voor een volgende activiteit in het najaar. We gaan ook heel graag rechtstreeks met jou in gesprek om je activiteiten te vertalen naar de superdiversiteit van onze regio.