Leer snijden als een echte kok

© CC0 - Unsplash - Igor Miske

Start do 8 augustus '24
10:00 - 14:00

1 sessie

Prijs

WijKeuken-workshop: € 0
Alle tarieven

Waar WijKeuken - Avansa Halle-Vilvoorde vzw
Leuvensestraat 166
1800 Vilvoorde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Snij je wel eens in je vingers tijdens het koken? Wil je snijden als een echte chef en vlotter en efficiënter werken? Schrijf je dan in voor deze workshop. Daniël leert je stap voor stap de technieken aan. Samen hebben we in geen tijd alle groenten voor een heerlijke juliennesoep gesneden. En op het einde van deze workshop gaan we samen aan tafel om te proeven!

Sessies

  • do 8 augustus '24
    10:00 - 14:00
    WijKeuken - Avansa Halle-Vilvoorde vzw - Default

Locatie(s)

  • WijKeuken - Avansa Halle-Vilvoorde vzw Leuvensestraat 166
    1800 Vilvoorde Toon op kaart

Prijs

  • WijKeuken-workshop
    € 0
    Voor deze workshop in de WijKeuken betaal je wat je kan missen. Weet wel, om uit de kosten te geraken, hebben we een bedrag van € 20 nodig. Je kan ter plaatse cash betalen of met Payconiq.

Begeleiding

Daniel Van Bossche

Daniel werkte als brood- en banketbakker, studeerde diëtetiek en voedingsleer en werkte twintig…
Meer over Daniel Van Bossche

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project WijKeuken Vilvoorde