Experimenteer met druktechnieken of probeer houtdraaien tijdens LikART

Heb je creatieve kriebels? Noteer dan alvast zaterdag 6 en zondag 7 mei in je agenda. Tijdens de LikART kunstenpromenade verken je in Liedekerke het werk van een bonte verzameling kunstenaars. En je kan er ook zelf experimenteren met creatieve technieken.

Likartweb2

LikART is een volledig gratis kunstenfestival. Langs een bewegwijzerde kunstenroute van ongeveer 7 kilometer maak je kennis met meer dan 150 (lokale) kunstenaars, dansers, acteurs, performers, poëten, fotografen, beeldhouwers en muzikanten.

De belevingswandeling laat je proeven van buitengewone expo’s op meer dan 20 verschillende locaties, maar ook van creatieve workshops voor het hele gezin. In de voormalige loods van de Civiele Bescherming kan je zo deelnemen aan initiaties blauwdruk, marmeren op papier en houtdraaien.

Meer info & het volledige programma vind je binnenkort op deze website.

Ebru2

Helpende handen gezocht

Om de activiteiten in goede banen te leiden zoeken we nog drie vrijwilligers. Heb je zin om mee een succes te maken van de initiaties marmeren, blauwdruk of houtdraaien?
Geef ons dan snel een seintje.

Aarzel ook niet om ons te contacteren als je interesse hebt in andere activiteiten uit ons aanbod. We bekijken graag hoe we jouw talenten kunnen inzetten.

Datum bericht ma 6 maart '23