WijKeuken

Kom ook op vrijdagavond proeven van de WijKeuken

In mei en juni kan je ook op vier vrijdagavonden komen proeven van de WijKeuken. Hou je van koken en leer je graag nieuwe mensen kennen? Kom dan zeker eens meedoen.

Wij Keuken web1

De Wijkeuken is een restaurant voor en door de buurt in de Leuvensestraat 166 in Vilvoorde. 'Sinds januari zijn we elke donderdag- en vrijdagmiddag open', zegt gastvrouw Joke.

'In de voormiddag kan iedereen die dat wil mee komen koken. Om 12:30 uur serveren we een lekker menu en kan je mee aan tafel schuiven. Omdat we merken dat er veel interesse is om ook 's avonds te koken, openen we in mei en juni vier keer op vrijdagavond.'

Ook tijdens de avondopeningen zullen mensen die in de buurt wonen, werken of passeren samen een lekker menu op tafel toveren.

'We werken zoals steeds met seizoensgebonden producten en verrassende recepten', zegt Joke. 'Vanaf 17:30 uur is iedereen welkom om mee te komen koken. En vanaf 20:00 uur serveren we een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Je kan op vrijdagavond ook gewoon een plaatsje reserveren en mee komen eten. Het wordt ongetwijfeld gezellig aan onze lange tafel.'

Wij Keuken web2

Kom de WijKeuken ontdekken

In de WijKeuken is iedereen welkom. Schrijf je in en kom gezellig mee koken of reserveer je plekje aan onze tafel. Je leert nieuwe mensen en gerechten kennen!

  • De WijKeuken is donderdag en vrijdag open van 9:30 tot 14:00 uur.
  • Op vrijdagavond 26/5, 9/6, 23/6 en 30/6 ook open van 17:30 tot 22:00 uur.

Datum bericht ma 15 mei '23